Bijeenkomst VVD Seniorennetwerk met 10 VVD Tweede Kamer-kandidaten uit Gelderland en Overijssel

Het VVD-seniorennetwerk Regio-Oost houdt op maandag 30 januari van 14.00 - 17.00 uur in Velp haar twaalfde bijeen­komst. Deze bijeenkomst staat in het teken van de Tweede Kamerverkiezingen op 15 maart 2017. Aanwezig zullen zijn de tien VVD-kandidaten voor de Tweede Kamer, die woonachtig zijn in Gelderland en Overijssel.

Dit zijn de 10 toppers: Han ten Broeke (8), Malik Azmani (9), Daniel Koerhuis (22), Albert van den Bosch (25), Remco Dijkstra (27), Hayke Veldman (39), Krijn Lock (59), Jenny Elbertsen (65), Nick Derks (71), Anja Prins (74)

Meer informatie over de kandidaten is te vinden in nummers 7 en 8 van de Liber en op hun persoonlijke websites.

Wij willen de kandidaten de gelegenheid geven om zich te presenteren en gaan met hen in debat over de verkiezingen van maart 2017 en de belangrijkste thema’s van die verkiezingen.

Onderwerpen die u graag aan de orde wilt stellen of vragen die u heeft voor de kandidaten kunt u nu al opsturen naar de coördinator van het netwerk, Minie Walma – Schreur: msgschreur@hetnet.nl

In verband met een mogelijk grote opkomst is het belangrijk dat u zich voor deze bijeenkomst aanmeldt bij onze secretaris Hans Halkes, uiterlijk op 25 januari a.s.: halkes3@kpnplanet.nl

De complete uitnodiging treft u onderstaand als bijlage aan.